HR-Plus ondersteunt u bij implementatie en beheer van SAP HCM-software. Van vooronderzoek tot volledige implementatie. We zijn een onafhankelijke specialist in Human Capital Management.
» Neem contact op voor meer informatie

Onafhankelijke specialist in Human Capital Management

HR-Plus is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van Human Capital Management (HCM): IT-toepassingen voor personeelsadministratie en payroll. We zijn gespecialiseerd in implementatie en beheer van SAP HCM.
» Lees meer over HR-Plus

Van vooronderzoek tot volledige implementatie

HR-Plus ondersteunt u met verschillende diensten:
 • Vooronderzoek
 • Blauwdruk maken
 • Functioneel en technisch ontwerp
 • Implementeren, inrichten, customizen en realiseren in SAP HCM
 • Nazorg en beheer
 • Auditing
 • Begeleiden van upgrades

Vooronderzoek

Wilt u weten hoe u nieuwe functionaliteiten van SAP HCM kunt inzetten? Onze consultants kennen de ins en outs van de nieuwste functies en onderzoeken hoe ze bij u geïmplementeerd kunnen worden. We wegen bovendien vaak meerdere alternatieven en kunnen een scherpe en realistische planning afgeven.

Blauwdruk maken

In de blauwdrukfase wordt het hoe en wat van een project meer in detail beschreven. Er wordt tevens in kaart gebracht welke bedrijfsprocessen er worden aangepast, welke handleidingen er dientengevolge moeten worden aangepast en welke impact dat zal hebben op uw SAP HCM systeem.

Functioneel en technisch ontwerp

Uit een blauwdruk volgen mogelijk wijzigingen voor uw regelingen en nieuwe functionaliteit voor uw SAP HCM-systeem. Onze consultants werken ze tot in detail uit, inclusief uitzonderingsgevallen. Ze bekijken hoe een en ander in de standaardwerkwijze van SAP past en beschrijven waar dat nodig is maatwerkfunctionaliteit.

Implementeren, inrichten en realiseren in SAP HCM

Uw systeem wordt aangepast, wijzigingen worden zorgvuldig beschreven, en vervolgens uitvoerig getest. Maatwerk wordt begeleid, en zodra uw SAP HCM-systeem in productie is, kunnen onze consultants eventuele uploads of conversies verzorgen. Zij behandelen uw data met zorg, en controleren die voor- én achteraf.

Nazorg en beheer

Misschien ontstaan na implementatie problemen. Onze consultants analyseren die en lossen ze op. Ook kunnen ze de gebruikers van uw SAP HCM-systeem ondersteunen en beheer over het systeem voeren. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in arbeidsvoorwaarden of gevolgen van nieuwe wet- en regelgeving doorvoeren. Maar ze kunnen ook (een deel van) uw productieproces uit handen nemen.

Auditing

Voor een betrouwbare kwaliteitscontrole is een onafhankelijke partij onontbeerlijk. Onze consultants voeren audits tijdens, maar ook volgend op een implementatietraject uit. Ze hebben jarenlange ervaring op basis waarvan zij goed doordachte en elegante oplossingen kunnen aandragen. Bovendien houden we de SAP-standaarden zo veel mogelijk in het oog.

Begeleiden van upgrades

SAP biedt regelmatig updates en nieuwe functionaliteiten voor uw HCM-systeem. Onze consultants ondersteunen en begeleiden u graag bij het installeren van nieuwe versies. Bovendien heeft u door updates altijd te installeren, steeds recht op ondersteuning van SAP.

Meer dienstverlening

Naast HCM-diensten, beschikken de consultants van HR-Plus ook over kennis over:
 • CATS (urenregistratie
 • (E-)CATT/LSMW (veel gegevens geautomatiseerd invoeren)
 • FlexBen (arbeidsvoorwaarden flexibele samenstellen)
 • Organisatiebeheer (organisatiestructuur, formatieplaatsen, functies en relaties)
 • PCP (personeelskostenplanning)
 • Time management
 • Werving & Selectie
 • Workflow-management

» Neem contact op voor meer informatie

 
 
01/07/2018 UTC Nederland live met SAP HCM Payroll op ADP Global View
 
 

 
01/10/2016 HR-Plus levert SAP HCM/Payroll ondersteuning bij Lidl
  HR-Plus voert SAP HCM Payroll werkzaamheden uit bij Lidl. Er worden beheerw..

Lees Meer